Csak jövőre nyílik a Salt Hill Egerszalók

Hírek , beszámolók, úti cél ajánlók

Csak jövőre nyílik a Salt Hill Egerszalók

Feltöltve: 2007-09-10

Salt Hill Resort Hotel Rogner Thermal Spa***** Egerszalók – Hungary néven nyitja meg kapuit 2008 végén a Szalók Holding Zrt. által épített 206 szobás szálloda.

A Rogner Quality-Controll rendszer garanciát jelent arra, hogy a szálloda színvonala és szolgáltatásai megfeleljenek a Rogner-hálózat szigorú minőségellenőrzési rendszerének. A Salt Hill Resort Hotel Rogner Thermal Spa***** Egerszalók és a Rogner-család tulajdonában lévő hévízi ötcsillagos Rogner Hotel & Spa Lotus Therme, valamint az idén novemberben nyíló sárvári, szintén ötcsillagos Spirit Hotel Rogner Thermal Spa a tervek szerint közös marketing- és értékesítési akciók keretében népszerűsíti bel- és külföldön a magyar egészségturizmust.

Ugyancsak a múlt héten megkötött szerződés alapján Egerszalóki Gyógy- és Élményfürdő Rogner Thermal Spa néven működik tovább az idén júliusban megnyílt létesítmény. A 10 844 m2-es alapterületű fürdő 16 bel- és 7 kültéri medencéje egyidejűen 1500 vendéget szolgálhat ki. A megaberuházás a továbbiakban 800 ágyas apart- és üdülőfaluval, strandfürdővel és szolgáltató központtal egészül ki.

Napi Turizmus