Wellness az Alföld kapujában

Hotel tesztek élménybeszámolók, értékelés

Címlap / Hotel tesztelés

Wellness az Alföld kapujában

Amikor téli kiruccanásunkat terveztük, nem titkoltan Budapest közelsége is szerepet játszott abban, hogy választásunk Ceglédre esett. A szállodába lépve pedig éreztük, nemcsak a röpke út miatt döntöttünk jól.

align=left Amint a négycsillagos Best Western Hotel Aquarell üvegfalú liftjén suhanunk a szobánk felé, elénk tárul a lényeg, az átriumos tetejű fürdő csillogó kék vizű medencéje. A cseresznyeszín bútorokkal, narancssárga sötétítő függönyökkel és hangulatos világítás felszerelt szobában mediterrán hangulat uralkodik. A kádas fürdőszobában a harmadik csapból, térítés ellenében, termálvíz folyik, így akár fent is élvezhetjük a mozgásszervi bántalmakat gyógyító víz jótékony hatását.

A wellness részleg felfedezésekor pedig egy egész a gyógymedencére bukkanok, ahonnan a közeli erdő szépségében gyönyörködhet a fürdőző. Innen továbblépve az élménymedence csábít, ahol legnagyobb örömömre az élményelemek egész nap működnek, nem kell „vadászni” a helyet, hogy mindet kipróbálhassuk.

align=left A kényeztető masszírozást ajándékba kapjuk, sőt választhatunk a Spa Marine frissítő, karcsúsító, keringésjavító, hidratáló és stresszoldó masszázs közül. Ha már pihenés, legyen teljes, így a relaxáló masszázs mellett döntök. A masszőrnő kis tálkában keveri ki az egyénre szabott aromaesszenciás krémet, és a talpamtól a fejem búbjáig istenien átmasszíroz. Kifele jövet még szétnézek a gyógyászati részlegben, ahol helyet kapott a Kneipp-taposó, a Vichy-zuhany, a Caracalla-kád, az infrakapszula, valamint a fitness terem a legmodernebb kardió gépekkel.

Kíváncsiságomat szívesen kielégítik, másnap körbevezetnek a szállodán. Betekintünk a legnépszerűbb apartmanba, amelynek nappalijába jakuzzis kádat építettek felhajtható TV készülékkel.
align=left A következőben saját szaunában izzadhatunk, majd átléphetünk a masszírozós zuhanykabinba. Az apartmanok fürdőszobájában üveg mosdókagylók és üvegpolcok teszik légiesen könnyeddé és modernné a belső tereket.

Külön szivarszoba is készült, ahova belépve a férfias nyersbőr illata rögtön megcsapja az orrot. Az antik bárpulton különféle kristálypoharak sorakoznak a legkiválóbb italok számára, már csak a kártyaasztal és a különleges szivarok hiányoznak, ahhoz, hogy ezt a luxust is igénybe vehessék a vendégek.

Az alig fél éve megnyílt hotel nemcsak pihenést és gyógyulást kínál vendégeinek, de kulináris örömökből is jut mindenkinek a meggyszín bútorokkal berendezett étteremben. A reform konyha mellett a puszta ízvilágát is megkóstolhatjuk, itt az Alföld kapujában.

Kapcsolódó Tartalom